4 دلیل که از شارژر بی سیم نباید استفاده کرد
شارژر های بی سیم در سال های اخیر بسیار محبوب شده اند، ولی این فناوری بالاتری نسبت به انواع شارژر سیمی دارد. البته هنوز هم فروش عمده شارژر موبایل از نوع سیمی بسیار بیشتر از بی سیم است. در این مقاله به بررسی دقیق تر این موضوع می پردازیم پس تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.
امروزه بسیاری از گجت ها مانند موبایل، انواع هدفون و ساعت های هوشمند و همچنین ایرپادها از شارژر بی سیم پشتیبانی می کنند و اکثر شرکت های فناور به شارژر های بیسیم خود افتخار می کنند، و انتظار میرود که این فناوری بسیار پیچیده و عالی باشد. ولی در واقعیت اینگونه نیست.
در این مقاله 4 دلیل برای عدم استفاده از شارژر های وایرلس آورده شده است:
1.شارژر های وایرلس روز به معنای واقعی بی سیم نیستند
بیایید واقع بین باشیم، و وقتی صحبت از شارژر بی سیم می کنیم یعنی به معنای واقعی کابل یا سیم وجود نداشته باشد. ولی در شارژر های بیسیم میبینیم که پد شارژر بی سیم به وسیله یک سیم شارژر به شارژر دیواری متصل است، به این معنی که هدف اصلی یعنی بی سیم بودن شارژر ها غیر واقعی است.
شما با یک شارژر سیمی به راحتی میتوانید موبایل خود را بردارید و مانند حالت معمولی از آن استفاده کنید. فقط باید نزدیک پریز برق باشید. ولی در شارژر بی سیم گوشی شما باید دست نخورده باشد و به محض برداشتن گوشی موبایل، شارژ کردن متوقف شود. این حالت ناراحتی شما را بیشتر از وجود کابل شارژ می کند.
در حالت ایده آل یک شارژر بی سیم باید دستگاه شما را بدون توجه به موقعیت مکانی شما شارژ کند. به عنوان مثال موبایل در جیب یا روی میز کار شما باید به راحتی شارژ شود. در این حالت شما شارژر بی سیم ایدهآل دارید. این فناوری هم اکنون در دسترس است، ولی متاسفانه به خوبی کار نمی کند که بتواند مفید باشد.
2- شارژر بیسیم بسیار ناکارآمد است است
بزرگترین نارضایتی در مورد ناکارآمدی شارژر های بی سیم است. شما به وسیله شارژر سیمی، برق را مستقیماً از طریق سوکت به دستگاه خود وارد می کنید. اما با شارژر بی سیم برق باید از محفظه پلاستیکی پد شارژ از شیشه پشت گوشی شما یا گجت هوشمند شما عبور کند.
3.سرعت بالای شارژر به وسیله کابل شارژ های توربو فست شارژ
خُب مسلم است که در شارژرهای بی سیم مواد عایق (شیشه و پلاستیک) جریان برق را کند می کند و کل فرایند شارژ کردن با سرعت پایین انجام می شود. در دنیایی که شارژر سریع سیمی ۱۰۰ واتی یا بیشتر معرفی می شود، شارژر بی سیم به نصف این توان هم نمی رسد و شما نه تنها وقت خود را تلف می کنید، بلکه انرژی برق را نیز هدف می دهید.
در بهترین حالت شارژر بی سیم برای دستگاه های کوچک مانند ایرپاد، هندزفری بلوتوثی ارزان، ساعت اپل واچ ارزان و یا اسپیکرهای پرتابل استفاده میشود. اما اگر استفاده شما بیشتر از این وسایل باشد مسلماً محدودیت های آن آشکار می شود. هرچه بزرگتر باشد و یا حجم باتری زیادی داشته باشد شارژ کردن آن به وسیله شارژر بی سیم سختتر میشود. به همین دلیل است که از شارژر بی سیم برای لپ تاپ و یا اسکوتر های برقی استفاده نمی شود.
4- شارژر بی سیم باعث گرم شدن بیش از حد می شود
یکی از مشکلات مهم در فست شارژرها (بدون در نظر گرفتن نوع هادی) گرمای تولید شده زیاد است، و همانطور که می دانید گرمای زیاد به سلامت کلی باتری شما آسیب میرساند. حال شارژر بی سیم با توجه به ناکارآمدی زیادی که دارد این مشکل را بزرگتر می کند. تمام انرژی اضافی که در مسیر انتقال بی سیم وارد باتری شما نمی شود به گرما تبدیل می گردد. به همین دلیل گرمای تولید شده توسط یک شارژر بی سیم بسیار بیشتر از گرمای تولید شده توسط یک شارژر سیم دار است.
5- شارژرهای بی سیم گران هستند
شما به راحتی می توانید یک شارژر سریع ۲۵ واتی با قیمت حدودی ۴۰۰ هزار تومان را در بازار پیدا کنید. ولی یک شارژر بی سیم با همان توان قیمت تقریبی ۵۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان دارد. این بدان معنا است که برای خرید شارژر باتری که به دلیل داغ شدن بیشتر بیش از حد به باتری شما نیز آسیب می رساند باید هزینه بیشتری بپردازید. در صورتی که از ما در مورد خرید شارژر بی سیم سوال کنید باید بگوییم که اصلاً کار هوشمندانه ای نیست.
6.شارژر بی سیم زمان و پول را باهم هدر می دهد
برای اکثر مردم زمان همان پول است. اما شارژر های بی سیم هم زمان و هم پول را باهم هدر می دهند. نه تنها گران هستند، بلکه برای همیشه طول می کشد تا گوشی شما شارژ شود.
فناوری شارژر بی سیم هنوز راه درازی در پیش دارد و در حال حاضر مزایای که وعده داده شده را نمی تواند ارائه دهد و تا زمانی که این فناوری به سطح قابل قبولی ارتقا پیدا نکند نمیتواند جایگزین شارژر سیمی شود.
اگر شما در جستجوی خرید یک شارژر جدید در بازار هستید، به هیچ عنوان یک شارژر بی سیم به شما توصیه نمی شود و شما می توانید با در نظر گرفتن توان ورودی موبایل خود را از شارژر های سریع سیمی استفاده کنید.
در صورتی که شما هم تجربه ای در خصوص شارژر های وایرلس دارید حتماً آن را از طریق کامنت در انتهای همین صفحه با ما به اشتراک گذارید