گوشی اندروید شارژ نمی شود؟ 8 راه حل

گوشی اندروید شارژ نمی شود؟ 8 راه حل
دلایل مختلفی برای شارژ نشدن گوشی های اندرویدی وجود دارد که در این مطلب آن ها را به طور کامل بررسی کرده ایم.

آیا گوشی اندرویدی شما شارژ نمی‌شود؟ از نظر بسیاری از افراد مراجعه به مراکز پخش عمده سرشارژر و خرید شارژر جدید اولین راه حل است. اما دلایل مختلفی برای شارژ نشدن گوشی‌های اندرویدی وجود دارد که با بررسی آن‌ها می‌توانید مشکل را پیدا کنید؛ نگران این موضوع نباشید. در این نوشته قصد داریم دلایل شارژ نشدن گوشی را به طور کامل بررسی کنیم. در بسیاری از مواقع معمولا با یک راه حل ساده می‌توان این مشکل را برطرف کرد؛ پس اگر گوشی شما دچار مشکل شده است، تا انتها همراه ما باشید.

چرا گوشی اندرویدی شما شارژ نمی‌شود؟

مشکلات شارژ گوشی‌های اندرویدی می‌توانند به سخت افزار یا نرم افزار مرتبط باشند. با این حال، اکثر مشکلات شارژ مربوط به خرابی آداپتورها یا خرابی پریز برق می‌شود. ممکن است برخی از بخش‌های شارژر آسیب دیده باشد که همین مساله مانع از شارژ شدن گوشی خواهد شد.

مشکلات سخت افزاری مانند خرابی پورت شارژ نیز ممکن است باعث ایجاد اختلال در شارژ شوند. علاوه بر این موارد، گاهی مواقع مشکلات نرم افزاری نیز می‌توانند در شارژ اختلال به وجود آورند.

چطور مشکلات مربوط به شارژ گوشی اندروید را حل کنید؟

برای حل مشکلات شارژ گوشی‌ها کارهای مختلفی می‌توانید انجام دهید که برخی از آن‌ها عبارتند از:

1. گوشی خود را ریستارت کنید

اولین کاری که هنگام مواجه با هر مشکل در اندروید باید انجام دهید، راه‌اندازی مجدد گوشی است. ریستارت کردن گوشی باعث حذف حافظه رم گوشی می‌شود و برنامه‌های در حال اجرا را می‌بندد؛ در نتیجه، اگر مشکلی در نرم افزار وجود داشته باشد، حل می‌شود.

برای ریستارت کردن:

  • دکمه پاور (روشن و خاموش) را فشار دهید و نگه دارید تا منو پاور ظاهر شود.
  • روی گزینه Restart یا راه‌اندازی مجدد ضربه بزنید و منتظر بمانید تا دستگاه خاموش و دوباره روشن شود.
  • گوشی را به شارژر متصل کنید؛ اگر مشکلات مربوط به نرم افزار باشد، گوشی شارژ خواهد شد.

2. بررسی آداپتور و کابل

نگاهی به کابل و آداپتور خود بیندازید و ببینید آیا آسیب دچار آسیب شده‌اند؟ آیا کابل در قسمت‌های انتهایی پوسیده یا بریده شده است؟ این آسیب‌ها ممکن است باعث شوند گوشی به درستی کار نکند. برای اینکه بدانید شارژر سالم است یا نه، گوشی خود را با آداپتور و کابل دیگری بررسی کنید. اگر گوشی شروع به شارژ کرد، یعنی مشکل از آداپتور است. سعی کنید کابل و آداپتور را جداگانه تست کنید تا بدانید کدام یک از آن‌ها مشکل دارد.

3. بررسی پریز برق

اگر با تعویض شارژر بازهم مشکل حل نشد، یک پریز برق دیگر را امتحان کنید؛ چرا که احتمال دارد مشکل از پریز برقی باشد که گوشی را به آن متصل کرده‌اید. در صورتی که گوشی اندرویدی را برای شارژ به پورت USB کامپیوتر یا پاوربانک متصل می‌کردید، حتما آن را به پریز برق متصل کنید.

گاهی اوقات پاوربانک‌ها و پورت‌های USB با سرعت بسیار پایینی گوشی را شارژ می‌کنند که در این شرایط ممکن است به نظر برسد که اصلا شارژ نمی‌شوند.

اگر گوشی شما قابلیت شارژ بی‌سیم نیز دارد، می‌توانید از این روش برای شارژ کردن استفاده کنید.

4. قاب گوشی را بردارید

قاب‌های ضخیم گوشی ممکن است مانع از اتصال کامل شارژر به درگاه شارژ شوند. برای بررسی این موضوع، گوشی را بدون قاب شارژ کنید؛ اگر گوشی شارژ شد، یعنی مشکل از قاب است. همچنین قاب‌های ضخیم می‌توانند سرعت شارژ بی‌سیم را کاهش و در برخی مواقع متوقف کنند.

5. بررسی درگاه شارژ

کار بعدی که برای حل مشکل شارژ نشدن گوشی اندرویدی می‌توانید انجام دهید، بررسی درگاه شارژ از نظر آسیب، گیر کردن اجسام و گردوغبار است. اگر مشاهده کردید که در درگاه شارژ چیزی گیر کرده است، با کمک یک خلال دندان و با احتیاط، آن را خارج کنید.

در صورتی که نتوانستید درگاه را تمیز کنید یا درگاه آسیب دیده بود، حتما آن را به یک مرکز تعمیرات ببرید.

6. گوشی را در حالت ایمن (Safe Mode) قرار دهید

گاهی مواقع ممکن است مشکل شارژ نشدن گوشی به برنامه‌های شخص ثالث مرتبط باشد. زمانی که حالت ایمن را فعال می‌کنید، فقط برنامه‌های اصلی اندروید اجرا می‌شوند؛ اگر در این حالت گوشی شارژ شد، یعنی یکی از برنامه‌های نصب شده در گوشی باعث این مشکل شده است.

هر کدام از گوشی‌های اندروید با توجه به مدل و برند، روش متفاوتی برای رفتن به حالت ایمن دارند؛ به همین دلیل بهتر است در این رابطه کمی جستجو کنید و روش آن را به دست آورید. در بسیاری از گوشی‌ها به این شکل است که:

  • دکمه پاور را در حالی که گوشی روشن است، فشار دهید و نگه دارید.
  • در منو ظاهر شده، مجددا دکمه پاور را فشار دهید و نگه دارید.
  • گزینه power off را لمس کرده و انگشت خود را روی آن نگه دارید تا پیام Reboot to safe mode ظاهر شود.
  • روی گزینه ok ضربه بزنید تا گوشی در حالت ایمن راه‌اندازی شود.

زمانی که گوشی در حالت Safe Mode قرار دارد، برنامه‌هایی که نصب کرده‌اید غیر قابل دسترس خواهند بود. اگر متوجه شدید که در این حالت گوشی شارژ می‌شود، از حالت ایمن خارج شده و برنامه‌هایی که تازه نصب کرده‌اید را حذف کنید. اگر گوشی را در حالت ایمن ریستارت کنید، از Safe Mode خارج خواهد شد.

7. گوشی را خشک کنید

اگر به هر علتی گوشی شما خیس شده باشد، برای جلوگیری از مشکلات بیشنر، ممکن است جلوی شارژ را بگیرد. در این شرایط، گوشی را در مکانی خشک قرار دهید و بگذارید به طور کامل خشک شود.

8. گوشی را خاموش کنید و اجازه دهید شارژ شود

کار بعدی که برای حل مشکل شارژ نشدن گوشی اندرویدی می‌توانید انجام دهید، خاموش کردن آن است. زمانی که دستگاه را خاموش می‌کنید، برنامه‌های پس‌زمینه اجرا نمی‌شوند و همین مساله سرعت شارژ را افزایش می‌دهد. اگر بعد از گذشت یک ساعت در حالت خاموش متوجه شدید که گوشی شارژ شده است، احتمال دارد آداپتور یا کابل آسیب دیده باشد و سرعت آن‌ها پایین آمده باشد.

9. گوشی را به مرکز تعمیرات ببرید

اگر هیچکدام از روش‌هایی که در بالا گفتیم اثر نکرد، احتمالا گوشی دچار مشکلات سخت افزاری شده است. در این شرایط، گوشی را به یک مرکز معتبر ببرید تا بررسی‌های لازم را انجام دهند.

جمع‌بندی

در این نوشته 8 علت اینکه گوشی اندرویدی شارژ نمی‌شود را با شما عزیزان به اشتراک گذاشتیم. امیدواریم با کمک این راه حل‌ها توانسته باشید مشکل گوشی خود را حل کنید. در صورت نیاز به خرید لوازم جانبی موبایل با قیمت ارزان تر لیست تخفیفی زیر پیشنهاد می شود.

سوالات متداول

ممکن است مشکل از کابل، آداپتور، درگاه شارژ یا حتی نرم‌افزار گوشی باشد که باید یک به یک آن‌ها را تست کنید.
اگر ولتاژ یا شدت جریان شارژر پایین باشد، احتمال دارد گوشی شما شارژ نشود.
دلایلی مانند استفاده از کابل غیراصل، پورت USB ضعیف، یا اجرای برنامه‌های سنگین در پس‌زمینه می‌تواند باعث این مشکل شود.
ارسال نظر
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد