نکات مهم در خرید پاوربانک

نکات مهم در خرید پاوربانک

پاوربانک ها وسایلی هستند که انرژی الکتریکی را در خود ذخیره می‌نمایند تا کاربر بتواند با استفاده از آن‌ها باتری گوشی یا دیگر دستگاه های دیجیتال خود را در مکان‌هایی که دسترسی به برق شهری ندارد، شارژ نماید. این وسیله‌ی بسیار کاربردی می‌باشد چرا که در بسیاری از مواقع که فرد خارج از شهر و خانه‌ی خود بسر می‌برد، برای شارژ کردن گوشی با مشکل مواجه می شود. با استفاده از پاوربانک تنها با متصل نمودن یک سیم به آن امکان شارژ کردن باتری گوشی‌ هوشمند فراهم می‌گردد. در این مقاله قصد داریم که به معرفی و بررسی این ابزار کاربردی و مفید بپردازیم که چندی است طرفداران زیادی نیز پیدا کرده است.

معرفی پاوربانک و کاربرد‌های آن

پاوربانک یک منبع انرژی برق می‌باشد که به کمک آن می‌توان باتری اسمارت فون‌ها را شارژ نمود. این وسیله‌ی مفید که خواهان زیادی نیز دارد با عنواین گوناگونی مانند باتری یدک و یا باتری اضافی و یا شارژر همراه نیز شناخته می‌شود. اما بصورت کلی در بازار لوازم جانبی موبایل با نام پاوربانک و شارژر همراه معرفی شده است. از اصلی‌ترین ویژگی‌های محصول که آن را بسیار کاربردی کرده است، امکان حمل و نقل پاوربانک است.

علی‌رغم این که کمپانی‌های تولید کننده‌ی وسایل دیجیتال و هوشمند اعم از اسمارت فون‌ها یا مچ‌بند‌های هوشمند و … تمام سعی خود را به کار برده‌اند که از طریق راهکارهای متنوع مانند استفاده از باتری‌هایی بزرگ‌تر و یا بهینه نمودن مصرف انرژی در وسایل هوشمند میزان تامین برق دستگاه را توسط باتری محصول افزایش دهند، اما به دلیل استفاده‌های متنوع و ممتد از این دستگاه‌ها همچنان قضیه‌ی اتمام شارژ باتری دستگاه و شارژ نمودن آن یکی از دغدغه‌های اصلی کاربران می‌باشد که موجب شده است حتی با پیشرفت چشم‌گیر تکنولوژی همچنان شاهد بازار پررونق پاوربانک‌ها باشیم.

انواع مختلف پاوربانک

پاوربانک‌ها شامل گونه‌های مختلفی می‌شوند هر چند بصورت کلی تمامی آن‌ها کارکرد تقریبا یکسانی دارند. این دسته‌بندی های مختلف پاوربانک، این امکان را فراهم می‌کند که خریداران قادر باشند با توجه به نوع نیاز خود اقدام به انتخاب محصول نمایند. پاوربانک از نقطه‌نظر کاربرد و همچنین تکنولوژی‌هایی که در تولید آن‌ها استفاده شده است به دسته‌های متنوعی تقسیم می‌شوند.

1 پاوربانک مناسب برای گوشی هوشمند و تبلت

شاید بتوان این نوع پاوربانک ها را رایج ترین نوع پاوربانک ها به شمار آورد که در ظرفیت های مختلف و تنوع بسیار زیاد طراحی و عرضه شده اند. ولتاژ و جریان این پاوربانک ها برای شارژ دستگاه های هوشمند مثل گوشی و تبلت مناسب است که می توان به جریان خروجی 1 ، 1.5 یا 2 آمپر اشاره کرد. بدیهی است که با این شارژر ها نمی توان لپ تاپ را شارژ کرد.

۲-پاوربانک مناسب لپ‌تاپ

دسته‌ای از پاوربانک‌های عرضه شده در بازار معیارهای انرژی الکتریکی خروجی آن‌ها به گونه‌ای است که می‌توانند به منظور شارژ نمودن باتری‌های لپ‌تاپ که ظرفیت بالائی دارند مورد استفاده قرار گیرند. قسمت اعظم پاوربانک‌هایی که در بازار وجود دارند، دارای خروجی الکتریکی 5 وات می‌باشند اما برای این منظور که باتری لپ‌تاپ را شارژ نمود باید از پاوربانکی استفاده کرد که خروجی انرژی الکتریکی آن 16 تا 20 وات باشد.

۳-پاوربانک‌های سولار

این دسته از پاوربانک‌ها جزء محصولات طرفدار محیط زیست می‌باشند. انرژی مورد نیاز به منظور شارژ کردن پاوربانک‌های سولار از طریق انرژی خورشید تامین می‌گردد. کاربرد اصلی این محصولات برای آن دسته از افرادی می‌باشد که قسمت اعظم زمان خود را در محیط‌هایی بسر می‌برند که امکان دسترسی به برق شهری وجود ندارد ولی نور مناسب خورشید در دسترس است. بوسیله‌ی فناوری به کار رفته در این پاوربانک‌ها می‌توان با استفاده از انرژی خورشید، در هر مکانی دستگاه را شارژ نمود و همواره از آن بهره برد. به دلیل اینکه پاوربانک‌های سولار بوسیله‌ی انرژی قابل جایگزینی خورشید شارژ می‌شوند، آن‌ها را محصولات دوستدار طبیعت می‌نامند.

 4- پاوربانک های هوشمند

این دسته از پاوربانک ها را می توان بهترین نوع پاوربانک های موجود در بازار به شمار آورد. چرا که ولتاژ و جریان خروجی آن ها متناسب با نوع دستگاه، قابل تنظیم است. به این صورت که جریان خروجی را بر حسب میزان جریان مناسب دستگاه تنظیم می کنند. این پاوربانک ها از سطح ایمنی بالایی برخوردارند و به همین دلیل، قیمت بیشتری نسبت به سایر پاوربانک ها دارند.

ظرفیت پاوربانک

از مواردی که در هنگام انتخاب یک پاوربانک، خریداران باید به آن توجه داشته باشند، ظرفیت ذخیره انرژی پاوربانک می‌باشد. شاید حتی بتوان ظرفیت پاوربانک را مهم ترین ویژگی آن به شمار آورد. این مشخصه مهم را با واحد mAh (میلی آمپر ساعت) اعلام می کنند. با اطلاع از گنجایش پاوربانک و همچنین ظرفیت آن باتری‌ که قصد شارژ کردن آن را دارید، امکان محاسبه‌ی تعداد دفعاتی که می‌توان بوسیله‌ی پاوربانک، باتری را شارژ نمود، وجود دارد.

پیش از انتخاب یک پاوربانک در ابتدا باید مشخص شود که به پاوربانک با چه ظرفیتی نیاز دارید. گنجایش مورد نیاز فردی که صرفا برای شارژ کردن اسمارت فون خود قصد خریداری پاوربانک را دارد با فردی که جدا از گوشی‌ هوشمند می‌خواهد باتری لپ‌تاپ و یا باتری ساعت هوشمند خود را نیز شارژ نماید، متفاوت می‌باشد. برای حساب کردن گنجایش پاوربانکی که نیاز دارید، باید ابتدا ظرفیت باتری تمامی دستگاه‌هایی که قصد شارژ کردن آن‌ها را توسط پاوربانک دارید، جمع نمائید. نکته‌ای که در این میان باید به آن دقت نمود، تفاوت گنجایش واقعی پاوربانک با اعداد کاغذی آن می‌باشد که البته در ادامه به آن پرداخته خواهد شد.

ظرفیت واقعی پاوربانک در مقایسه با ظرفیت اسمی

یکی از مسائلی که ذهن کاربران را در هنگام خرید پاوربانک مشغول می‌کند، تفاوت گنجایش واقعی پاوربانک با گنجایشی می‌باشد که بر روی کاغذ مشخصات محصول نوشته شده است. به عنوان نمونه بر روی کاغذ مشخصات فنی یک پاوربانک، گنجایش 12 هزار میلی‌ آمپر ساعت نوشته شده است و باتری اسمارت فون فرد نیز 3 هزار میلی‌ آمپر ساعت گنجایش دارد. با یک حساب ساده باید پاوربانک قادر باشد که 4 بار کامل باتری گوشی را شارژ نماید اما در عمل شاهد هستیم که این اتفاق بصورت کامل برای 3 بار هم اتفاق نمی‌افتد.

عددی که در برگه‌ی مشخصات پاوربانک نوشته می‌شود، ظرفیت واقعی پاوربانک نیست و در عمل، کارکردی در حدود ⅔80 ظرفیت کاغذی پاوربانک را شاهد هستیم. دلیل این امر و عدم تطابق گنجایش کاغذی و گنجایش واقعی این است که اندازه‌گیری گنجایش پاوربانک‌ها در ظرفیت 3.5 میلی‌آمپر ساعت انجام می‌گیرد اما ولتاژ مورد نیاز برای شارژ باتری گوشی، 5 میلی‌آمپر ساعت می‌باشد.

از سمتی دیگر به دلیل اینکه خود کابل‌ها و درگاه‌های ارتباطی نیز مقاومت دارند، قمستی از انرژی الکتریکی نیز هدر می‌رود. اتفاق ملموسی که دلیل این قضیه می‌باشد، گرم شدن گوشی و کابل‌ها در حین شارژ شدن می‌باشد. حدود 0.1 انرژی در اثر‌‌ مقاومت موجود از بین می‌رود و در نتیجه‌ در ایده‌آل‌ترین شکل موجود میزان بهره‌وری 0.9 خواهد بود. در تعدادی از پاوربانک‌ها موجود در بازار میزان بهره‌وری دستگاه بصورت درصد بیان می‌گردد که در نتیجه‌ی این امر، خریدار قادر خو‌اهد بود که با توجه به درصد ذکر شده و همچنین گنجایش پاوربانک بر روی کاغذ، گنجایش واقعی محصول را محاسبه نماید. بصورت معمول میزان بهره‌وری پاوربانک‌های بازار در بهترین حالت ممکن ℅90 و در بدترین شرایط ℅60 می‌باشد.

ظرفیت واقعی پاوربانک

برای محاسبه‌ی گنجایش واقعی پاوربانک‌ها، ظرفیت محصول بر روی کاغذ را در درصد بهره‌وری محصول ضرب می‌‌نماییم. همانگونه که در پاراگراف‌های پیشین نیز ذکر گردید، گنجایش اندازه‌گیری شده در ولتاژ 3.5 و همچنین درصد بهره‌وری پاوربانک بر روی کاغذی که مشخصات پاوربانک بر روی آن نوشته شده است، درج می‌گردد. اگر در برگه‌ی ذکر شده، میزان بهره‌وری دستگاه مشخص نشده بود، بصورت راندوم، بهره‌وری ℅80 را در نظر می‌گیریم. بعنوان مثال در صورتی که راندمان دستگاه را ℅80 در نظر بگیریم و ظرفیت کاغذی محصول برابر با 20000 میلی‌آمپر ساعت باشد، گنجایش واقعی پاوربانک عددی برابر با 16000 میلی‌آمپر ساعت خواهد بود.

با ظرفیت کامل هر پاوربانک چند بار می توان دستگاه را شارژ کرد؟

هنگامیکه پاوربانک تهیه می‌کنید، با علم به گنجایش اسمی و گنجایش واقعی و ظرفیت مورد نیاز کاربر، می‌توان محاسبه کرد در صورتیکه پاوربانک تماما مملو از انرژی الکتریکی باشد، چند دفعه امکان شارژ کردن باتری اسمارت فون و یا سایر وسایل هوشمند کاربر را دارد. با بهره‌گیری از بازده پاوربانک و باتری اسمارت فون، قادر هستید تعداد دفعه‌هایی که امکان شارژ اسمارت فون توسط پاوربانک وجود دارد را حساب نمائید. همانگونه که بیان گردید در حدود ℅80 گنجایش کاغذی پاوربانک در عمل برای شارژ باتری دستگاه شما به‌کار برده می‌شود و حدود 20 درصد به‌صورت انرژی حرارتی و … از دست می‌رود. در حقیقت در بهترین حالت حدود 90 درصد ظرفیت پاوربانک مورد بهره‌برداری واقع می‌شود. اما به منظور حساب کردن تعداد موارد شارژ باتری مورد نظر بوسیله‌ی پاوربانک، یک ضریب دیگری نیز موجود است. همان‌گونه که پاوربانک‌ها ضریب بهره‌وری دارند، اسمارت فون ها هم از یک ضریب مشابه استفاده می‌نمایند. علت اینکه اسمارت فون‌ها بصورت معمول از کیفیت تولید مناسب‌تری در مقایسه با پاوربانک‌ها برخوردار هستند، ضریب بهره‌وری آن‌ها بالاتر آنهاست. با این وجود در صورتیکه از ضریب بهره‌وری باتری اسمارت فون خود مطلع نیستید، قادر خواهید بود این ضریب را هم در محدوده‌ی ℅80 یا ℅90 فرض نمائید.

شدت جریان های خروجی

شدت جریان از سایر شاخص‌هایی است که در هنگام انتخاب پاوربانک باید به آن توجه کنید. زیرا پس از ظرفیت، شدت جریان پورت خروجی، مهمترین شاخص در پاوربانک‌ها می‌باشند. تعدادی از پاوربانک‌‌ها چند پورت‌ خروجی برای متصل کردن باتری‌هایی دارند که هرکدام انرژی الکتریکی را با شدت جریان متفاوتی ارائه می‌کند. به عنوان نمونه ممکن است که پاوربانکی دارای دو خروجی USB باشد که یکی از آن‌ها شدت جریان 1 و دیگری شدت جریان 2 میلی‌آمپر ساعت را تامین نماید. در هنگام انتخاب پاوربانک باید به شدت جریان خروجی پورت آن دقت داشت. در بازار معمولا پاوربانک‌ها دارای دو پورت خروجی با شدت جریان‌های متفاوت هستند اما محصولاتی با یک پورت خروجی نیز موجود است. بعنوان نمونه‌ای ملموس جهت درک تفاوتی که شدت جریان در شارژ باتری ایجاد می‌کند؛ دقت نمائید که مثلا باتری گوشی شما باید به شدت 2 آمپر ساعت ساعت شارژ شود ولی خروجی پاوربانک شدت 1 آمپر را تامین می‌کند. در نتیجه‌ی این امر سرعت شارژ شدن باتری بسیار پائین خواهد بود و مدت زمان زیادی طول می‌کشد تا باتری شارژ شود.

مدت زمان شارژ دستگاه با پاوربانک

بدون تردید کاربران در زمانی که از پاوربانک به منظور شارژ کردن باتری دستگاه استفاده می‌کنند، خواستار آن هستند که شارژ شدن باتری در کوتاه‌ترین زمان و با بیشترین سرعت انجام گیرد. این عمل به خروجی با شدت جریان بالا نیاز دارد. بصورت معمول پاوربانک‌ها‌ی موجود در بازار دارای خروجی با شدت جریان 1 میلی آمپر ساعت هستند اما تعدادی از پاوربانک‌های باکیفیت نیز وجود دارند که پورت‌هایی با شدت جریان 2 میلی آمپر ساعت و یا حتی بیشتر از این میزان نیز دارند. هنگامیکه باتری دستگاه به خروجی‌ با شدت جریان بالا متصل گردد، طبیعتا سرعت شارژ آن افزایش خواهد یافت.

از سایر ویژگی‌هایی که در سرعت و زمان شارژ شدن دستگاه تاثیرگذار می‌باشد، تکنولوژی‌های به کار رفته در تولید محصول می‌باشد. یعنی اگر پاوربانک ویژگی شارژ سریع یا فست شارژ را ساپورت نماید، مدت زمان کمتری طول خواهد کشید که باتری کاملا شارژ گردد. تعدادی از پاوربانک‌های موجود در بازار از تکنولوژی شارژ سریع نسخه‌ی 2.0 و 3.0 کمپانی کوالکوم استفاده می‌کنند که با این شرایط اگر باتری دستگاه هوشمند کاربر نیز مانند اسمارت فون تکنولوژی مذکور را ساپورت نماید، سرعت شارژ کامل باتری در کوتاه‌ترین زمان ممکن اتفاق خواهد افتاد.

پاوربانک‌هایی که از تکنولوژی شارژ سریع 1.0 استفاده می‌کنند دارای پورت خروجی 5 ولتی و همچنین بیشترین میزان توان 10 وات می‌باشد. در نسخه‌ی 2.0 این تکنولوژی پورت خروجی می‌تواند 5 ولت یا 9 ولت و‌‌ یا 12 ولت و توان 18 وات می‌باشد. در ورژن 3.0 این تکنولوژی شاهد خروجی با توان متغییر 3.2 ولت تا 20 ولت تا حداکثر میزان توان خروجی  18 وات هستیم.

اتصالات

از سایر مسائلی که در هنگام خرید یک پاوربانک باید به آن توجه نمود، پورت‌ها و اتصالات آن می‌باشد. پاوربانک معمولا از یک درگاه ارتباطی USB جهت اتصال به دستگاه‌ها هوشمند استفاده می‌کنند. اما این احتمال وجود دارد که کاربر نیاز به بیش از یک درگاه‌ ارتباطی داشته باشد و یا لازم باشد که درگاه ارتباطی از نوع USB-C باشد. بنابراین در هنگام انتخاب یک پاوربانک باید به نوع درگاه‌های ارتباطی نیز دقت نمود که نوع و همچنین تعداد درگاه‌های ارتباطی متناسب با نیاز کاربر انتخاب گردد. نکته‌ی قابل ذکر در مورد درگاه‌های ارتباطی پاوربانک‌ها، مجهز بودن این وسایل به یک درگاه micro USB و یا USB-C به منظور شارژ نمودن خود پاوربانک می‌باشد و امکان شارژ گوشی‌های هوشمند از این پورت میسر نخواهد بود.

سرعت شارژ شدن پاوربانک

از سایر موضوعاتی که ممکن است مورد بی‌توجهی خریداران قرار بگیرد، امکان شارژ نمودن باتری خود پاوربانک می‌باشد. معمولا بدلیل اهمیتی که برای مدت زمانی که طول می‌کشد تا گوشی هوشمند بوسیله‌ی پاوربانک شارژ شود، مسئله‌ی سرعت شارژ شدن باتری خود پاوربانک نادیده گرفته می‌‌شود. بعضی از پاوربانک‌ها به راحتی و بوسیله‌ی یک کابل شارژر و از طریق یک درگاه USB شارژ می‌گردند اما تعدادی نیز وجود دارند که باید مدت زمان مدیدی به برق متصل گردند تا بصورت کامل شارژ شوند. از دلایلی که موجب دیر شارژ شدن خود پاوربانک می‌شود، شدت جریان 5 ولتی در درگاه ارتباطی آن می‌باشد. با علم به موارد ذکر شده یکی دیگر از موارد مهمی که در هنگام انتخاب و خرید یک پاوربانک باید به آن اشاره کرد، فناوری‌های به کار رفته مانند امکان شارژ سریع خود باتری پاوربانک می‌باشد.

شدت جریان هوشمند

با قابلیت فوق این امکان فراهم می‌شود که شدت جریان ایده‌آل برای دستگاه‌های گوناگون با توجه به ویژگی‌های آن‌ها تنظیم گردد. با توجه به اینکه دستگاه‌های هوشمند در زندگی‌های امروزی به وفور یافت می‌شوند و هر دستگاه نیز باتری‌ با ویژگی‌های مخصوص به خود دارد، عرضه‌ی پاوربانکی که امکان تنظیم خودکار شدت جریان را داشته باشد، بسیار مورد نیاز است. با توجه به این احساس نیاز، کمپانی‌های گوناگون، پاوربانک‌های تولید خود را با ویژگی‌های منحصر به فردی تحت عنوان Fit Charge و Al Power عرضه می‌کنند که امکان تنظیم ولتاژ خروجی محصول را مهیا ساخته است. توصیه‌ی اکید اینست که در هنگامیکه قصد خرید یک پاوربانک را دارید، حتما به وجود این ویژگی در آن دقت نمائید.

شارژ بدون سیم

در بازار پاوربانک هایی وجود دارد که از امکان شارژ بدون سیم همانند تکنولوژی QI پشتیبانی می‌کنند. با خرید این دستگاه‌ها دیگر نیازی به استفاده از سیم به منظور اتصال اسمارت فون به پاوربانک نیست، البته امکان شارژ بوسیله‌ی سیم نیز وجود دارد. بدلیل اینکه قیمت این دسته از پاوربانک‌ها نسبت به سایر محصولات مشابه، بالاتر می‌‌باشد باید دقت کرد که اسمارت فون نیز توانائی ساپورت شارژ بی‌سیم را داشته باشد تا بتوان از تکنولوژی‌ای که در برابر هزینه‌ی بیشتر نصیبت‌‌تان می‌شود، بهره‌ی کافی را ببرید.

پایداری در برابر شرایط محیطی

پاوربانک‌هایی وجود دارند که نقطه‌ی قوت اصلی آن‌ها، میزان پایداری زیاد در برابر نفود مایعات و همچنین در برابر ضربات می‌باشد. این دسته از پاوربانک‌ها، گزینه‌ی بسیار مناسبی به منظور استفاده در هنگام مسافرت می‌باشند.

ابعاد پاوربانک

اندازه و ابعاد پاوربانک از مسائل دیگری است که در هنگام خرید باید به آن دقت نمود. مسئله‌ی بدیهی آن است که در صورتیکه اقدام به خرید و تهیه‌ی پاوربانکی با گنجایش بالا، پاوربانک‌ها‌ی دوستدار محیط زیست و یا پاوربانک‌ها دارای درگاه‌ها ارتباطی متنوع نمائید؛ اندازه‌ی محصول مورد نظر شما بیشتر خواهد شد. پاوربانک‌ها از نقطه نظر وزن و همچنین اندازه دارای تنوع بسیار بالائی می‌باشند. پاوربانک‌هایی که در بازار وجود دارند، وزنی مابین کمتر 100 گرم تا بیش از 400 گرم دارند. آن دسته از محصولات که وزنی بیش از 400 گرم دارند، جزء دسته‌ی سنگین وزن‌ها طبقه‌بندی می‌گردند. بصورت معمول یک پاوربانک در حد متوسط، 200 گرم تا 400 گرم وزن دارد. نکته‌ی جالب آن است که پاوربانک‌هایی نیز وجود دارند که ابعاد و ضخامت آن‌ها در حد و اندازه‌های یک کارت ویزیت می‌باشد که براحتی می‌توان آن‌ها را حمل و نقل نمود. اما نکته اینجاست که با این ابعاد کوچک نباید انتظار گنجایش بالائی را از آن‌ها داشت.

نوع باتری پاوربانک

برای آن دسته از کاربران که قصد دارند انتخابی دقیق و با وسواس داشته باشند، باید بیان کرد که جنس باتری مورد استفاده در ساختار پاوربانک نیز مهم می‌باشد. اگر این باتری از نوعی نامرغوب باشد، طول عمر پائینی خواهد داشت و در مدت زمانی کوتاه از کار خواهد افتاد. باتری از قسمت‌های وسایل هوشمند می‌باشند که با گذشت زمان دچار استهلاک می‌شوند و امکان خرابی در آن‌ها وجود خواهد داشت و حتی ممکن است که منفجر شوند. اگر خریدار قصد دارد که به دفعات زیاد و بصورت ممتد از پاوربانک استفاده نماید، باید دقت کند که کیفیت تولید و همچنین گنجایش باتری در حد کاملا مناسبی باشد. کمپانی ژاپنی پاناسونیک یا کمپانی CATL و یا کمپانی‌ها کره‌ای ال‌جی و سامسونگ از آن دسته تولید کننده‌های باتری از نوع لیتیوم یونی می‌باشند که باتری مورد نیاز پاوربانک‌های باکیفیت و مطرح بازار را تامین می‌نمایند.

طول عمر پاوربانک

باتری مورد استفاده در پاوربانک‌ها، شبیه به اسمارت فون‌های موجود در بازار می‌باشد. باتری این محصولات از نوع لیتیوم یونی و یا لیتیوم پلیمر است که طول عمر مفید آن‌ها مابین دویست تا یک هزار بار شارژ و دشارژ می‌باشد. در مورد پاوربانک‌ها این نکته بسیار مهم است که آن‌ها نسبت به ضربه حساس می‌باشند و در اثر ضربات امکان نشت کردن مواد درون آن‌ها وجود دارد که حتی ممکن است منجر به انفجار و مواردی از این دست شود.

نشانگر LED

اکثر پاوربانک‌هایی که در بازار وجود دارند به علامت دهنده‌های LED مجهز شده‌اند. این علامت دهنده‌ها، میزان شارژی که در دستگاه باقیمانده است و یا خالی شدن باتری پاوربانک و یا متصل بودن به شارژ پاوربانک را اطلاع می‌دهند. البته تعداد معدودی نیز پاوربانک وجود دارد که از یک نمایشگر کوچک بهره می‌برند. به این طریق کاربر اطلاع دقیق‌تری از شرایط پاوربانک در دسترس خواهد داشت.

چراغ قوه

در تعدادی از پاوربانک‌ها شاهد تعبیه‌ی چراغ قوه می‌باشیم. هرچند که کاربرد این محصولات به گونه‌ای است که طراحی چراغ قوه در ساختار آن‌ها ضروری به نظر نمی‌ر‌سد اما این جزء از پاوربانک در برخی شرایط بسیار کاربردی است.

برترین برند های تولید کننده‌ پاوربانک‌ها کدامند؟

اگر بدلیل نیاز اساسی قصد خرید پاوربانک را دارید و بصورت ممتد و پیوسته از آن استفاده می‌کنید، بهتر است که از محصولات یک کمپانی مطرح در این زمینه استفاده نمایید. محصولات این کمپانی‌ها دارای باتری‌ باکیفیت می‌باشند که در کنار طول عمر بالائی که دارد به میزان زیادی بهره‌وری را شامل خواهد شد. موارد متعددی از مسائلی همچون نشت مواد داخل باتری پاوربانک، کاهش زیاد گنجایش باتری و یا تورم باتری پاوربانک در محصولات شرکت‌های گمنام به چشم می‌خورد. البته باید دقت نمود که پاوربانکی که انتخاب می‌کنید از خدمات پس از فروش و همچنین ضمانت‌نامه‌ی معتبر برخوردار باشد تا در هنگامیکه با مشکل مواجه شدید، آسوده خاطر باشید. بدیهی است که خرید پاوربانک از کمپانی‌های صاحب‌نام هزینه‌ی بالاتری را به کاربران تحمیل خواهد نمود ولی باید دقت نمود که باتری‌ها با توجه به اینکه ساختاری شیمیائی دارند در صورتیکه بصورتی مهندسی شده ساخته نشوند نه تنها کیفیت پائینی خواهند داشت بلکه ممکن است که منجر به ایجاد حادثه نیز بشوند. به همین خاطر توصیه‌ی اکید این است که در هنگام خرید یک پاوربانک از کمپانی‌ مطرح و با خدمات پس از فروش مناسب، اقدام به خرید کنید.

از بهترین برند های تولیدکننده پاوربانک ها می توان به برند های آران ، ای دیتا، بیسئوس، پرودا، دبلیو یو دبلیو، ریمکس، سامسونگ، میزو و هیوندای اشاره کرد.

فروشگاه عمده لوازم جانبی داتیس مارت، بهترین پاوربانک های موجود در بازار را با قیمت عالی و کیفیت مناسب در اختیار شما قرار می دهد. همچنین برای شارژ پاوربانک می توانید با خرید عمده شارژر با توان های مختلف، علاوه بر برطرف کردن نیازتان، با قیمت ارزان تر ذخیره مالی داشته باشید.

ارسال نظر
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد